Ažuriraj
Novi stil.
Nova utakmica.

Početak svake utakmice je poseban, a Sofascore je uvijek tu da mu svjedoči. Ali sada je vrijeme za naš veliki trenutak.

Predstavljanje novog logotipa za Sofascore označava početak sljedećeg poglavlja u našoj povijesti. Najavljuje mnoge promjene koje vam jedva čekamo pokazati. Sport se stalno razvija i mi se razvijamo s njime.

Vjerujemo da sport može povezati cijeli svijet, pa povezujemo cijeli svijet sa sportom.

Nastavljamo dalje kao tim

Sviđala mi se sofa. Zašto je više nema?
Nakon deset godina došlo je vrijeme za promjenu. Kako smo dublje zaronili u nove izazove, izvorni logotip počeo je djelovati zastarjelo. Novi logotip svugdje će zauzeti mjesto starog. Stoji kao simbol naše motivacije i ideje. Koherentnost je bitna i sinkronizirat ćemo sve naše vizuale. Iselili smo sofu.
Hoćete li promijeniti i aplikaciju?
Jedva čekamo otkriti sve što pripremamo. Otkrivanje novog logotipa je samo početak za nas vrlo važnog i uzbudljivog razdoblja. Aplikacija se stalno razvija; predstavit ćemo mnoge nove sportove, elemente i još detaljnije uvide. Ali ne brini - sve što voliš kod Sofascorea ostaje isto. Samo poboljšavamo izgled i korisničko iskustvo.
Gdje je nestala zelena?
Mijenjamo boje i fokusiramo se na nešto novo. Sofascore Blue odražava našu bit - big data i objektivnost. Bit će u kontrastu s kameno sivom i mekim sivim nijansama. Zelenu ostavljamo iza sebe zajedno sa sofom i velikim slovom S.
Samo jedno veliko S?
Tako je. Vrijeme je da u potpunosti prigrlimo svoje ime. Kako sazrijevamo, raste nam i samopouzdanje. Više nisu dvije riječi pretvorene u jednu. Mi smo Sofascore.
Zašto suradnja s Lukom Modrićem?
Pronalaženje brand ambasadora na istoj razini predanosti, pažnje prema detaljima i želje za stalnim poboljšanjem nije bio lak zadatak. Međutim, Luka Modrić i Sofascore nadopunjuju se u svakom pogledu. Luka svoju čaroliju izvodi na nogometnom terenu, a Sofascore prati sve statistike – od konačnog rezultata do najsitnijih detalja. I što je najvažnije, igramo na pobjedu! No, Luka Modrić tek je prva legenda koju smo doveli u našu ekipu. Još ih je na putu!
Kako ja mogu doprinijeti?
Nadali smo se da ćeš to reći. Želimo uključiti korisnike u što više donošenja odluka. Ako želiš sudjelovati u testiranju novih značajki i pridonijeti cijelom procesu rebrandinga, klikni ovdje.
Što je sljedeće?
Sve što sada možemo reći je da će proces biti opsežan i imati više faza. Uzbuđeni smo i zahvalni što krećemo na ovo putovanje zajedno!